Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони

Посещение във фирма "Кяшиф" - Джебел

"

"Кяшиф" ЕООД с дарение за дефибрилатора на славейковци

Ученици от 7 и 9 клас в СУ "Петко Рачов Славейков" посетиха фирма "Кяшиф" в Джебел във връзка със своята фондонабирателна мартенска кампания "Мартеница си купи и за дефибрилатор помогни". След предварителна уговорка по телефона славейковци бяха посрещнати като желани гости с много внимание и подаръци от фирмата. Освен това получиха като дарение за кампанията си сумата от 1000 лева и още закупени мартеници, собственоръчно направени от малки и големи славейковци..
Собственикът на фирмата инж. Кяшиф Кяшиф ги посрещна лично и им отдели много време за разговор за нещата от живота, за стойността на успеха, за нуждата от добро образование в изпълнение на целите и по пътя към мечтите. Към топлото посрещане допринесе и екипът от бивши възпитаници на училище "Славейков", които работят във фирмата и разказват, че продължават да се чувстват свързани с училището.
Кампанията "Мартеница си купи и за дефибрилатор помогни" продължава през целия месец февруари, като утре след 16 часа във фоайето на Театрално-музикалния център /Театъра/ ще се проведе благотворителна разпродажба на мартеници и домашно приготвени вкусотии преди, по време и след церемонията "Даскеер", която стартира в 18:30 ч в сряда.