Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони

Данчо от "Славейков" с награди по логика и математика

"

Третокласникът от СУ "П. Р. Славейков" Йордан Караджов получи два приза от Международната дистанционна ученическа олимпиада КИНГС - по логика и по математика. Малчуганът е класиран във втора степен в двете направления с резултат почти 90 процента от всички точки. Класният ръководител на 3"е" клас Николина Андонова е изненадана, че резултатът по логика е по-висок, а Данчо всъщност е по-добър математик. Госпожата го регистрира за участие в олимпиадата с абсолютната убеденост, че ще успее да се класира на висока позиция, тъй като Йордан се отличава със старателност и задълбочени знания. Класната обеща на директора Багдасаров, че ще регистрира още няколко деца от класа, които биха могли да се справят с формата и да покажат знанията си.
От своя страна Милко Багдасаров получи от Международната олимпиада КИНГС наградата за СУ "Петко Рачов Славейков" за сътрудничество и създаване на оптимални условия за участие на учениците в състезанието. Двамата с Данчо си поприказваха за математика, логика, бъдещи планове и желани успехи.